Tietosuoja

Rekisteröityminen

  • Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttaja kuitenkin voi rekisteröityä Double One Oy:n asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot. Samalla hänen tulee antaa suostumuksensa, että  Double One Oy rekisteröi henkilötiedot (nimi, osoite, puhelin, sähköposti, sukupuoli) asiakasrekisteriinsä.

Yksityisyys ja tietosuoja

  •  Double One Oy:lle asiakastiedot ovat luottamuksellisia.
  • Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.
  •  Double One Oy ei koskaan pyydä eikä tallenna kuluttajasta

a) pankkiyhteystietoja

b) luottokorttitietoja

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Double One Oy (y-tunnus: 2541664-3) www.doubleone.fi

OSOITE

Asemakatu 5, 40100 Jyväskylä

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Jenni Seppänen 
Puhelin: 045-8023465
Sähköpostiosoite: info@doubleone.fi

REKISTERIN NIMI 

Double One Oy asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Double One Oy:n asiakkaaksi tai ostanut Double One Oy:n verkkokaupasta tavaraa.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Double One Oy asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Double One Oy toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Double One Oy omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Double One Oy on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Double One Oy asiakaspalveluun, sähköpostitse info@doubleone.fi tai rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

- Henkilön etu- ja sukunimi
- Sähköpostiosoite
- Postiosoite
- Puhelinnumero
- Tiedot käsitellyistä tilauksista

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta  Double One Oy ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Double One Oy:n käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Mycashflow:n (Pulse 247 Oy) salasanasuojatulla palvelimella.

Tekniikka ja tietoturva

Kaikki verkkokaupassa käsitelty tieto on yleisten standardien mukaan suojattu. Ulkopuoliset eivät pääse verkkokaupan tai siihen yhteydessä olevien muiden järjestelmien tietoihin käsiksi.

Henkilö- ja maksutiedot

Henkilö- ja maksutiedot käsitellään aina salatussa SSL-yhteydessä. Maksutiedot (henkilötunnus, verkkopankki, luottokortti) käsitellään ulkopuolisessa suojatussa ja salatussa järjestelmässä, ja maksajan henkilötunnusta tai maksu- ja luottokortin numeroita yms. tunnistetietoja ei tallenneta verkkokauppaan.

Cookiet eli evästeet

Verkkokauppa käyttää järjestelmässään cookieita eli ns. evästeitä. Evästeiden (cookies) käyttö tulee olla sallittuna internet-selaimesta, että voit ostaa tuotteita verkkokaupasta. Evästeiden avulla varmistamme yksityisyydensuojan ja tietoturvallisen ostotapahtuman. Evästeiden avulla voidaan kerätä tietoja siitä, miten ja milloin verkkokauppaa käytetään. Evästeiden käytön tarkoituksena on myös analysoida ja kehittää palveluamme!

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Yleistä

  • Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika kahdesta - viiteen (2-5) arkipäivää. Jos tuote on loppunut tilapäisesti tai kokonaan niin ilmoitamme asiasta viipymättä ja myös, jos toimitusaika on pidempi.
  • Ilmoitamme tuotteen esittelysivulla mikäli toimitusaika on olennaisesti muuta kuin yllä olevassa kohdassa.
  • Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivämäärään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esimerkiksi tilauksen teon yhteydessä. Pyrimme huomioimaan kuluttajan toiveen, mikäli se on mahdollista.
  • Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille Double One Oy on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.
  • Toimitamme tuotteita vain Suomessa (erikseen sopimalla myös ulkomaille). Kaikki Double One  Oy:n toimitukset tapahtuvat Suomen Postin välityksellä. Jos kuluttaja haluaa käyttää eri kuljetuspalvelua niin hinnoista ja ehdoista on sovittava erikseenDouble One Oy:n kanssa.
  • Saat toimituksen sähköpostivahvistuksen, joka toimii kuittina ostoksestasi sekä takuutodistuksena.
  • Alle 18-vuotiaiden tilaajien pitää saada tilaukselleen huoltajan suostumus.
  • Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Palautukset

  • Tilaamillasi tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen pitää olla ehdottomasti käyttämätön ja pakkauksen myyntikunnossa. Merkitse mukaan tilinumerosi ja mahdollinen palautuksen syy (esim. rikkinäinen tuote, väärä koko tms.) nopeuttaaksesi toimintaamme.
  • Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen info@doubleone.fi tai puhelimitse (045-8023465) ennen tuotteen palauttamista. Palautus tehdään lähettämällä tuote Forum Jyväskylän pakettiautomaattiin samanhintaisena lähetyksenä, kuin alkuperäinen lähetyskin on ollut. Paketin päälle teksti Jenni Seppänen, Double One , Asemakatu 5, 40100
    Jyväskylä. Puh 045-8023465. Palautuksen hinta hyvitetään samansuuruisena kuin alkuperäiset toimituskulut ovat olleet.
  • Voit palauttaa tuotteen myös myymäläämme.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

  • Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnä ollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote / tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.